L.S. Administraties

Uw-Administrateur

Uw-administrateur    Administratiekantoor – Assen    Belastingen, Boekhoudingen en administraties.

Administratieve dienstverlening voor verenigingen en particulieren. De verenigingsfinanciën op orde. Leden mogen vertrouwen op een correcte financiële administratie.
– Sportverenigingen
– Huurdersverenigingen
– Verenigingen van Eigenaars VVE
– Buurtverenigingen

Fiscale en Financiële Administratieve diensten voor particulier. Ondersteuning op maat voor particulieren.
Hulp bij de belastingen en toeslagen.
Slim uw zaakjes op orde.

Uw-administrateur.nl is het administratiekantoor in Assen en omgeving dat is gespecialiseerd in fiscale diensten en financieel administratieve ondersteuning voor particulieren en Sport-, Buurt-, Huurdersverenigingen en VvE’s.

Eenvoudig uw huishoudboekje op orde!
In economisch moeilijke tijden ontstaan er ook voor particulieren ongewild financiële problemen. Het voeren van een goede administratie is het begin om problemen te voorkomen en dat inzicht in de financiële situatie gecombineerd met een goede budgettering voor rust kan zorgen. Komt u er niet meer uit, bent u het overzicht kwijt. In de regio Assen, Rolde, Drenthe kan ik u helpen uw administratie weer op orde te krijgen.

Het op orde hebben van uw administratie draagt bij aan het voorkomen van schulden. Maar hoe doet u dit. Als gezin zijn er zoveel factoren die een rol spelen en waardoor het overzicht verloren raakt. Budgettering en schuldhulp volgens NIBUD-regels.

Formulieren service…
Het invullen van formulieren is voor veel mensen een probleem. Ik kan u op verzoek ondersteunen bij het invullen van formulieren.

Belastingen…
Het invullen van een belastingaangifte moet tegenwoordig digitaal. Om mensen die niet over een computer of internet beschikken ondersteun ik met het doen van aangifte IB. Als vrijwilliger van maatschappelijke organisaties zoals welzijnsorganisaties, vakbonden en ouderen organisaties help ik sinds 2000 jaarlijks tientallen mensen met de aangifte.

Toeslagen…
Naast het invullen van de aangifte IB hebben steeds meer mensen moeite met het fenomeen Toeslagen. Een ingewikkeld voorschot en afrekening achteraf, vaak terugbetaling zorgt bij velen voor onbegrip en stress. Ik ondersteun mensen bij het aanvragen en eventueel wijzigen van gegevens.

Uw-administrateur.nl verzorgt ook administratie voor verschillende verenigingen zoals buurtvereniging, huurders-vereniging en VVE’s

Wil je meer weten neem dan contact met mij op