L.S. Administraties

Toeslagen

L.S. Administraties en Uw-Toeslagen

Toeslagen
Zorgtoeslag, Huurtoeslag, KinderOpvangToeslag, Kindgebondenbudget
Zorgtoeslag is de bekendste inkomensafhankelijke toeslag. Ook Huurtoeslag is breed bekend. Toeslagen zijn bedoeld om mensen met lage inkomens te compenseren voor hoge lasten van zorgverzekering, huur, kinderopvang etc.    Kinderbijslag wordt door de SVB uitbetaald en is geen toeslag.

Ik kan u helpen bij het bepalen of u recht heeft op Zorg- en/of Huurtoeslag. Omdat toeslagen inkomensafhankelijk zijn en als voorschot worden uitgekeerd gaat nogal eens fout. Door bij de aanvraag een te laag inkomen op te geven ontvangt de aanvrager een te hoge toeslag. Die nadat het inkomen definitief is vastgesteld moet worden terugbetaald. Een wijziging in de persoonlijke situatie leidt tot veranderingen in de toeslag.

Andersom;   ja, dat gebeurt ook.

Laat geen Toeslagen liggen
Mensen denken geen recht te hebben op toeslagen en laten daardoor geld liggen. Laat het berekenen.
Helaas worden niet-aangevraagde toeslagen ook niet meer uitgekeerd.

Let op!
Toeslagen 2016 kunt u niet meer aanvragen
Toeslagen 2017 kunt u aanvragen tot 1 september 2018, of langer als u uitstel hebt voor de aangifte IB, voor deze  langere periode.
Toeslagen 2018 kunt u aanvragen tot 1 september 2019, of langer als u uitstel hebt voor de aangifte IB, voor deze  langere periode,

Proefberekening toeslagen maken?   klik hier 

 

Regels en uitzonderingen
L.S. Administraties ondersteunt bij Belastingen en Toeslagen. En kan u helpen dit te regelen. Veel problemen ontstaan door een gebrek aan inzicht. Omdat aanvragen, wijzigen of stopzetten van toeslagen digitaal moet worden geregeld.

 

Hoe kan ik u van dienst zijn?
Neem dan contact met mij op
Aanvragen Toeslagen, Toeslagen berekenen   Hulp en Advies