L.S. Administraties

Boekhouden kan op vele manieren. Vroeger deed de boekhouder dat in een grootboek.

Digitale boekhouder: Boekhoud software maak het voor de ondernemer...

Boekhoud software maak het voor de ondernemer een stuk makkelijker. L.S. Administraties biedt via het werkdomein uw -boekhouder.nl verschillende slimme manieren om uw boekhouding te stroomlijnen.

24/7 bij uw boekhouding kunnen en inzicht hebben in uw bedrijf. Dat kan eenvoudig en slim met administratieve software in excel of met  boekhoudsoftware op de computer en online met verschillende boekhoudapplicaties.

Cloud oplossingen van Uw-digitale-boekhouder

Met de cloud oplossing van uw-digitale-boekhouder.nl kunt u de boekingen zelf doen of  gebruikmaken van de upload service en de boekingen laten doen.

direct uploaden van uw bestanden kan hier

Zelf doen = kosten besparen

Wilt u uw bedrijfsadministratie zelf doen dan is dat geen enkele probleem. U verwerkt uw administratie en ik kijk op de achtergrond met u mee en controleer elk kwartaal uw administratie voor een correcte aangifte OB.

Digitale boekhouder

Ik ondersteun je met online applicaties zoals…
– Snelstart,
– E-boekhouden,
– Jorrt,
– Acumulus,
– MoneyBird
-Excel en Google sheets


Laten doen

Uw bonnetjes en facturen uploaden via de website van uw-boekhouder.nl , zelfs als u onderweg bent. Dit geeft u maximale vrijheid om te ondernemen. Het enige wat u hoeft doen is het scannen of fotograferen van uw documenten zoals facturen en bonnetjes, uploaden of mailen naar uw domein binnen uw-digitale-boekhouder.nl en uw-boekhouder.nl doet de rest!  In het online dashboard kunt u volgen hoe uw bedrijf er voor staat. Met de ondersteuning van uw-digitale-boekhouder is uw financiële administratie altijd up-to-date.

meer over     uw-digitale-boekhouder