Hoe kan ik jou helpen?

Succesvol ondernemen start bij jezelf…

‘Zie kansen in je eigen tegenslagen’ (Steve Jobs)

 

Als je de stap hebt gezet om als zelfstandig professional je eigen bedrijf te beginnen, loop je tegen administratieve en fiscale verplichtingen aan.   L.S. Administraties ondersteunt startende ondernemers gedurende een jaar bij deze, door veel ondernemers als ‘last’ ervaren verplichtingen.

In dit jaar coach ik je bij het opzetten van je basis administratie…
– ik geef uitleg over wat er allemaal tot je bedrijfsadministratie behoort,
– geef is je voorbeelden voor het bewaren van je documenten, op papier, digitaal in een lokale map
op de computer of online,
– leg ik het factuurstelsel uit, hoe je factureert,
– leg ik je uit hoe de Omzetbelasting werkt en waar je op moet letten als je zaken doet met het buitenland,

 wil je ondersteuning bij de administratieve puzzel     klik hier…