L.S. Administraties

In verband met de CORONA maatregelen heb ik besloten om alle bestaande afspraken voor het invullen van de aangifte IB 2019 zoveel mogelijk telefonisch af te wikkelen. Dit is mogelijk middels de DigiD-machtiging die ik van u heb. Indien dit niet het geval is ontvang ik die graag van u of zal ik deze voor u aanvragen.   In nagenoeg alle gevallen zie ik geen belemmering voor het telefonisch afwikkelen van de aangifte IB 2019.  Mocht aangifte niet lukken binnen de gestelde termijn dan kan uitstel worden aangevraagd.

Eventueel benodigde documenten, zoals bij de aan- of verkoop van een woning kunnen per email of Whatsapp worden aangeleverd.  Ook bestaat de mogelijkheid om documenten via de website te uploaden.

Indien u al een afspraak heeft staan neem ik contact met u op.

 

Excuses voor het ongemak. Maar dit is de beste oplossing om het risico op verspreiding van het CORONA virus te verminderen.

 

Aanvullende informatie voor ondernemers