Succesvol Starten

Succesvol ondernemen…

Met je eigen bedrijf beginnen is een grote en spannende stap.  L.S. Administraties biedt, startende ondernemers boekhoudkundige ondersteuning op maat en coacht jou daar waar nodig, om ‘slim en eenvoudig de administratie op de rails’ te houden. Een goede administratie heb je als ondernemer nodig om succesvol te zijn. Omdat je op basis van de juiste cijfers stuurt en beslissingen neemt.

Aantrekkelijk

Boekhouden aantrekkelijk gemaakt…

De boekhouding is niets anders dan een kaartenbak met informatie…. Kies voor overzicht in je administratie, kies voor e-administratie. Dit is een speciaal voor jou ingerichte excel-boekhouding of je kiest voor online boekhouden. L.S. Administraties biedt verschillende offline als online mogelijkheden.

Digitaal & Online

Uw Digitale Boekhouder…

Slim en eenvoudig grip op je administratie.  Wil je zelf online je boekhouding doen, dan biedt L.S. Administraties een aantal mogelijkheden. Ik maak gebruik van online boekhoudpakketten die special zijn toegespitst voor ZZP’ers, zoals Snelstart, e-Boekhouden.   U verwerkt uw boekhouding en ik kijk op de achtergrond met u mee…

Contact

Assen / Rolde:
Bezoek:

Uitsluitend afspraak

Postadres:
L.S. Administraties
Grolloerstraat 6a
9451 KB  Rolde

Contact:
klik hier

L.S. Administraties…  Het administratiekantoor dat doet wat het zegt en zegt wat het doet. Ik ben jouw adviseur en ben er dus voor jou.

Dienstverlening:
Op alle dienstverlening door L.S.  Administraties en/of diens werkdomeinen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Privacy: 
Ik bescherm jouw privacy als die van mijzelf.
Al sinds 2013 heeft L.S. Administratie een privacy verklaring, waar ik me aan houd. Ik ga altijd al zorgvuldig om met persoonsgegevens. In het kader van de AVG en om meer transparant te zijn heb ik de privacyverklaring online gepubliceerd.

Om de dienstverlening zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren heb ik jouw persoonsgegevens nodig. L.S. Administraties neemt de bescherming van deze gegevens serieus en ik zal alles in het werk stellen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
L.S. Administraties bewaakt jouw privacy en houdt deze geheim.

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op.

Vanzelfsprekend toch…
Luc Schepers